Cod galben de vânt puternic pentru judeţele Sibiu şi Braşov

Meteorologii au emis, luni după-amiază, o avertizare cod galben de vânt puternic pentru judeţele Sibiu şi Braşov, inclusiv pentru municipiile reşedinţă de judeţ, unde vântul va sufla, în rafale, cu peste 55 de kilometri pe oră, în zonele montane viteza vântului fiind de 80-90 de kilometri pe oră.

112 afișări
Imaginea articolului Cod galben de vânt puternic pentru judeţele Sibiu şi Braşov

Cod galben de vânt puternic pentru judeţele Sibiu şi Braşov (imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu a emis, luni, o avertizare cod galben de vânt putenic pentru judeţele Sibiu şi Braşov.

Avertizarea se referă la intensificări ale vântului, care va atinge şi depăşi la rafală 55 de kilometri pe oră, iar la munte viteza vântului va depăşi 80-90 de kilometri pe oră.

"Zonele vizate sunt sudul judeţului Sibiu, mai ales pe Valea Oltului şi zona Munţilor Făgăraş, inclusiv municipiul Sibiu şi sudul judeţului Braşov, mai ales pe culoarul Rucăr-Bran, în zona montană şi a municipiului Braşov", se arată în avertizare.

Potrivit meteorologilor, la munte, vântul puternic va angrena zăpada.

Avertizarea este valabilă până luni la ora 18.00, existând posibilitatea de prelungire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici