Cod portocaliu de furtună în Caraş-Severin

Judeţul Caraş-Severin se află miercuri, până la 19.20, sub cod portocaliu de furtună, potrivit unei avertizări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

83 afișări
Imaginea articolului Cod portocaliu de furtună în Caraş-Severin

Cod portocaliu de furtună în Caraş-Severin (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În zona vizată sunt anunţate grindină de dimensiuni medii şi mari, vânt cu aspect de vijelie, care va atinge la rafală 70 - 80 de kilometri pe oră, frecvente descărcări electrice şi precipitaţii ce pot atinge 25 - 30 de litri pe metru pătrat.

Tot ANM a emis o avertizare cod galben de ploi, vijelii şi căderi de grindină, valabilă în toată ţara de miercuri, ora 12.00, până joi, la ora 6.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici