COD PORTOCALIU de furtună în Ilfov

Judeţul Ilfov, în special zonele de vest şi sud-vest, se află miercuri, până la 22.30, sub cod portocaliu de furtună, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

618 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU de furtună în Ilfov

COD PORTOCALIU de furtună în Ilfov

În zonele vizate sunt anunţate frecvente descărcări electrice, grindină de medii şi mari dimensiuni, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, cu rafale ce pot depăşi 70-80 de kilometri pe oră, şi averse de 20-25 de litri pe metru pătrat.

ANM a emis anterior o avertizare cod galben de ploi, vijelii şi căderi de grindină, valabilă în toată ţara de miercuri, ora 12.00, până joi, la ora 6.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici