Coeficienţii pentru conferenţiari universitari, lectori, asistenţi, preparatori debutanţi au crescut

Coeficienţii pentru conferenţiari universitari, lectori, asistenţi, preparatori debutanţi au crescut, iar pentru cei cu vechime au scăzut în ultima formă a proiectului legii unice, obţinută de MEDIAFAX, diferenţele fiind foarte mici.

30 afișări
Imaginea articolului Coeficienţii pentru conferenţiari universitari, lectori, asistenţi, preparatori debutanţi au crescut

Coeficienţii pentru conferenţiari universitari, lectori, asistenţi, preparatori debutanţi au crescut (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Profesorul universitar a rămas la aceeaşi coeficienţi, minim 5,85 şi maxim 7,60.

Diferenţe mici se înregistrează la conferenţiarul universitar debutant, funcţie căreia îi corespunde coeficientul minim de 3,70, faţă de 3,30, iar maximum este 5,00 faţă de 5,25 cum era în varianta anterioară.

Lectorul universitar debutant va beneficia de 2,6 salarii minime pe economie, faţă de 2,5 anterior, iar maximum este de 3,65 salarii minime, faţă de 3,85.

Pentru asistentul universitar sunt prevăzuţi coeficienţi între 2,35 şi 3,25, faţă de 2,20 şi 3,40.

Preparatorului universitar îi corespund în prezent coeficienţi între 2,00 şi 2,65, varianta anterioară prezentând valori cuprinse între 1,90 şi 2,85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici