Coloane de maşini pe DN 1 între Azuga şi Buşteni, dar şi la Comarnic

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe drumul naţional 1, în zona localităţilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre dinspre munte formându-se coloane de maşini între staţiunile Azuga şi Buşteni, dar şi în dreptul oraşului Comarnic.

25 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini pe DN 1 între Azuga şi Buşteni, dar şi la Comarnic

Coloane de maşini pe DN 1 între Azuga şi Buşteni, dar şi la Comarnic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, între staţiunile Azuga şi Buşteni s-a format o coloană de maşini care se întinde pe o distanţă de aproximativ trei kilometri pe sensul de mers Braşov - Bucureşti.

În zonele respective, şoferii sunt nevoiţi să circule cu viteză de cel mult 20 de kilometri pe oră.

Circulaţia rutieră se fluidizează pe raza staţiunii Sinaia, iar în oraşul Comarnic, tot pe sensul de coborâre dinspre munte, se formează din nou coloane de maşini, însă nu sunt blocaje în trafic.

Mii de turişti care şi-au petrecut sfârşitul de săptămână la munte se întorc, duminică, pe DN 1, spre Ploieşti şi Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici