Comasarea a două spitale din Craiova decisă de MS, suspendată de instanţă

Centrul de Cardiologie Craiova nu se va comasa cu Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu, aşa cum hotărâse Ministerul Sănătăţii, procesul fiind suspendat ca urmare a unei decizii a Curţii de Apel Craiova, care nu este însă definitivă.

33 afișări
Imaginea articolului Comasarea a două spitale din Craiova decisă de MS, suspendată de instanţă

Comasarea a două spitale din Craiova decisă de MS, suspendată de instanţă (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

Conducerea Centrului de Cardiologie Craiova a dat în judecată atât Ministerul Sănătăţii, cât şi Guvernul, nemulţumită de decizia MS de a comasa unitatea medicală cu Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Curtea de Apel Craiova a decis suspendarea Hotărârii de Guvern prin care unitatea era comasată cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, până la judecarea, pe fond, a cererii de anulare a HG 105/2011.

Conform portalului instanţelor, decizia magistraţilor craioveni a fost luată luni după-amiază, putând fi atacată cu recurs la instanţa supremă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici