Comisia Europeană, condoleanţe pentru familiile victimelor incendiului de la Constanţa

  • Reprezentanţii Comisiei Europene transmit condoleanţe rudelor victimelor incendiului izbucnit vineri la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.
  • „În aceste clipe grele, gândurile noastre se îndreaptă spre victime şi apropiaţii lor”, transmit reprezentanţii CE.
359 afișări
Imaginea articolului Comisia Europeană, condoleanţe pentru familiile victimelor incendiului de la Constanţa

Sursa foto: profimedia

„Dorim să transmitem condoleanţe prietenilor şi familiilor victimelor incendiului izbucnit în această dimineaţă la un spital COVID-19 din Constanţa, România. În aceste clipe grele, gândurile noastre se îndreaptă spre victime şi apropiatii lor”, spune unul dintre purtătorii de cuvânt ai Comisiei Europene.

Şapte oameni au murit vineri în incendiul izbucnit la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. Iniţial, DSU anunţa că nouă oameni au murit.

Flăcările au izbucnit în secţia ATI şi ulterior tot spitalul a fost evacuat.

Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici