Competiţie ilegală de off road într-o arie naturală protejată. Unde s-a întâmplat?

Comisarii Gărzii de Mediu Bihor au făcut un control în zona Valea Lupului-Valea Calului, unde se desfăşura o competiţie sportivă off road ilegală.

450 afișări
Imaginea articolului Competiţie ilegală de off road într-o arie naturală protejată. Unde s-a întâmplat?

Potrivit Gărzii de Mediu Bihor, controlul a fost făcut în urma unei sesizări.

„Ca urmare a unei sesizări, comisarii Gărzii de Mediu Bihor au efectuat un control în Aria Naturală ROSCI 0062 Defileul Crişului Repede – Munţii Pădurea Craiului, zona Valea Lupului – Valea Calului, unde s-a identificat organizarea unei competiţii sportive de tip off road cu un traseu de 45 km, din care o parte se regăseşte în Aria Naturală protejată”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Mediu.

Conform acestora, pentru această activitate sportivă era necesară obţinerea acordului din partea administratorului ariei naturale protejate.

Pentru lipsa acestui document, organizatorii au fost sancţionaţi cu o amendă de 50.000 de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici