Concert la Cotroceni pe 21 decembrie, pentru medicii şi pompierii de la Colectiv, urmat de un dineu

Preşedintele Klaus Iohannis va organiza un concert al Corului Madrigal, pe 21 decembrie, la Palatul Cotroceni, chiar în ziua în care împlineşte un an de la preluarea mandatului, pentru medicii, pompierii şi reprezentanţii celorlalte instituţii care au intervenit în tragedia de la clubul Colectiv.

884 afișări
Imaginea articolului Concert la Cotroceni pe 21 decembrie, pentru medicii şi pompierii de la Colectiv, urmat de un dineu

Concert la Cotroceni pe 21 decembrie, pentru medicii şi pompierii de la Colectiv, urmat de un dineu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse oficiale, la concertul susţinut de Corul Naţional de Cameră Madrigal, de pe 21 decembrie, au fost invitaţi cei care au intervenit imediat după tragedia de la clubul Colectiv, precum şi pentru cei care s-au ocupat de tratarea şi îngrijirea victimelor, fiind chemaţi şi mai mulţi reprezentanţi ai instituţiilor care s-au implicat în acest caz.

Klaus Iohannis va oferi şi un dineu, la Palatul Cotroceni, pentru invitaţii săi. Acesta va avea loc chiar în ziua în care preşedintele împlineşte un an de mandat.

Evenimentul nu va fi public, însă, potrivit unor surse oficiale, Televiziunea publică va difuza imagini de la concert în seara zilei de 24 decembrie, în ajunul Crăciunului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici