Concursul pentru reamenajarea esplanadei din faţa Parlamentului s-a încheiat. Cum arată cele opt proiecte depuse - FOTO

Opt proiecte au fost depuse pentru amenajarea esplanadei Parlamentului. Concursul a fost lansat la începutul verii, la propunerea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi s-a încheiat pe 30 septembrie.

1051 afișări
Imaginea articolului Concursul pentru reamenajarea esplanadei din faţa Parlamentului s-a încheiat. Cum arată cele opt proiecte depuse - FOTO

Concursul pentru reamenajarea esplanadei din faţa Parlamentului s-a încheiat. Cum arată cele opt proiecte depuse (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Un juriu format din reprezentanţi ai Academiei Române şi ai Uniunii Arhitecţilor din România va selecta trei proiecte ce vor fi premiate cu 10.000 pentru locul I, 7.500 de lei pentru locul II şi cu 3.000 pentru locul III.

Juriul va ţine cont şi de votul publicului exprimat pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Cele opt proiecte sunt expuse în holul de la nivelul P al Palatului Parlamentului. VEZI AICI PROIECTELE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici