Conductă de gaz spartă, copaci căzuţi şi maşini avariate din cauza vântului, la Braşov

Vântul puternic din cursul nopţii de vineri spre sâmbătă a produs pagube însemnate în Braşov şi Poiana Braşov, unde mai mulţi copaci au căzut şi au avariat 30 de autoturisme, iar o conductă de gaz a fost fisurată.

209 afișări
Imaginea articolului Conductă de gaz spartă, copaci căzuţi şi maşini avariate din cauza vântului, la Braşov

Conductă de gaz spartă, copaci căzuţi şi maşini avariate din cauza vântului, la Braşov (Imagine: Attila Szabo/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pompierii au intervenit la 50 situaţii de urgenţă pentru înlăturarea copacilor căzuţi pe autoturisme, pentru degajarea căilor de acces, dar şi pentru înlăturarea pericolului prin îndepărtarea elementelor de construcţie care stăteau să cadă.

Cele mai multe solicitări s-au înregistrat pe străzile Armoniei, Bd Victoriei, Republicii, Bd Griviţei şi strada Mihai Viteazul.

"Au fost avariate 30 de autoturisme, dintre care 15 în Poiana Braşov, în urma prăbuşirii a patru copaci. De asemenea, o conductă de gaz a fost fisurată în urma prăbuşirii unui copac, iar alimentarea cu gaz a fost întreruptă pe Calea Bucureşti (zona Pantex, Ramada)“, a spus reprezentantul ISU Braşov.

De asemenea, în localitatea Poiana Mărului, 400 de locuinţe au fost deconectate de la reţeaua electrică şi se lucreză la remedierea defecţiunii, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici