Constanţa a încasat vara asta 1,4 milioane de lei din taxa de barieră

Municipalitatea Constanţa a încasat în această vară suma de 1,4 milioane de lei din taxa de barieră percepută la intrarea în staţiunea Mamaia şoferilor care nu au maşinile înmatriculate în judeţul Constanţa.

12 afișări
Imaginea articolului Constanţa a încasat vara asta 1,4 milioane de lei din taxa de barieră

Constanţa a încasat vara asta 1,4 milioane de lei din taxa de barieră (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa, din activitatea de încasare a taxei de acces în staţiunea Mamaia s-au încasat, în perioada 15 iunie - 15 septembrie, 1,4 milioane de lei.

"Banii vor fi folosiţi pentru finanţarea curăţeniei, a dezinsecţiei şi a deratizării, a iluminatului public din Mamaia, precum şi pentru organizarea de spectacole gratuite în staţiune", se precizează în documentul citat.

Taxa de acces se achită la intrarea în staţiunea Mamaia pe toată perioada sezonului estival, de către şoferii autovehiculelor care nu au număr de înmatriculare în judeţul Constanţa, precum şi de către conducătorii autovehiculelor cu numere provizorii (leasing), care nu au domiciliul în Constanţa. Valoarea taxei a fost menţinută anul acesta la nivelul celei din 2009.

Astfel, până în 15 septembrie, pentru o intrare în Mamaia şoferii au plătit trei lei, abonamentul de 24 de ore a costat patru lei, cel pentru şapte zile - 25 de lei, iar pentru abonamentul valabil pentru întregul sezon estival s-au achitat 250 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici