Constanţa: Adolescenţi plecaţi la plimbare cu maşina, urmăriţi de Poliţie şi somaţi cu focuri de armă

Poliţiştii constănţeni au tras focuri de armă pentru a prinde doi adolescenţi, între care unul de 14 ani, care în noaptea de Înviere au plecat la plimbare cu un autoturism, au refuzat să oprească la somaţiile poliţiştilor, care i-au urmărit câţiva kilometri, apoi au abandonat maşina.

202 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Adolescenţi plecaţi la plimbare cu maşina, urmăriţi de Poliţie şi somaţi cu focuri de armă

Constanţa: Adolescenţi plecaţi la plimbare cu maşina, urmăriţi de Poliţie şi somaţi cu focuri de armă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Sâmbătă noapte, în jurul orei 02.00, poliţiştii din comuna Târguşor au încercat să oprească pentru control un autoturism care circula cu viteză pe DJ 222, dinspre Târguşor către Mihail Kogălniceanu. Şoferul nu a oprit însă la semnalul agenţilor de poliţie şi a continuat să gonească spre Mihail Kogălniceanu.

Oamenii legii au plecat în urmărirea autoturismului şi, după aproximativ patru kilometri parcurşi pe DJ 222 şi alţi doi kilometri pe un drum de pământ, şoferul şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-faţă au abandonat maşina şi au fugit pe câmp. Poliţiştii i-au somat fără succes să se oprească şi au tras un foc de avertisment în plan vertical pentru a-i prinde pe cei doi.

Într-un final, cei doi au fost prinşi, poliţiştii stabilind că este vorba despre doi adolescenţi, unul de 14 ani şi unul de 17 ani, cel care a şi condus autoturismul fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală, fiind acuzat de conducere fără permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici