Constanţa: Bărbat arestat după ce a provocat un accident cu cinci răniţi şi a fugit

Un bărbat din Constanţa a fost arestat preventiv, marţi, după ce la sfârşitul săptămânii trecute, în timp ce se afla la volanul unui Audi Q 7, a provocat un accident în urma căruia cinci persoane au fost rănite, apoi a fugit de la locul faptei.

311 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Bărbat arestat după ce a provocat un accident cu cinci răniţi şi a fugit

Constanţa: Bărbat arestat după ce a provocat un accident cu cinci răniţi şi a fugit (Imagine: Shutterstock)

Potrivit procurorilor Parchetului Curţii de Apel Constanţa, bărbatul, Nadir Geambec, în vârstă de 39 de ani , conducea, duminică dimineaţă, un autoturism Audi Q7 pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, iar în apropierea unui complex comercial a lovit un autoturism Dacia Logan care oprise pentru a acorda prioritate unor pietoni ce traversau strada.

După producerea accidentului, deşi în autoturismul lovit se aflau cinci persoane care au fost rănite, bărbatul a părăsit locul faptei, abandonându-şi maşina în mijlocul străzii.

O zi mai târziu, el s-a prezentat la Poliţie, fiind reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Constanţa l-au dus pe Geambec în faţa magistraţilor Judecătoriei Constanţa, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.

Nadir Geambec este recidivist, el fiind condamnat în 2007 la trei ani şi patru luni de închisoare pentru complicitate la furt calificat, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, evaziune fiscală şi fals intelectual. El a fost acuzat că în 2002, alături de alte patru persoane, a furat 1.350 de tone de fier vechi de pe o barjă aflată în Portul Constanţa, cantitate pe care apoi a valorificat-o către o altă firmă, prin falsificarea mai multor documente de provenienţă, avize de expediere şi facturi fiscale. În plus, Geambec nu a înregistrat în contabilitate activităţile şi veniturile realizate, sustrăgându-se de la plata obligaţiilor către bugetul de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici