Constanţa: Copil de doi ani şi nouă luni, găsit mort în curtea casei. Cauza morţii, încă necunoscută

Un copil de doi ani şi nouă luni din judeţul Constanţa a fost găsit mort, miercuri după amiază, cauza decesului fiind deocamdată necunoscută.

145 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Copil de doi ani şi nouă luni, găsit mort în curtea casei. Cauza morţii, încă necunoscută

Constanţa: Copil de doi ani şi nouă luni, găsit mort în curtea casei. Cauza morţii, încă necunoscută (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, băiatul în vârstă de doi ani şi nouă luni, din localitatea Mereni, a fost lăsat de părinţii săi să se joace în curte, trupul său fiind găsit de o rudă venită în vizită. Persoana respectivă a anunţat autorităţile, la faţa locului sosind un echipaj de ambulanţă.

Cadrele medicale au încercat minute în şir să-l readucă la viaţă pe copil, dar eforturile lor au fost în zadar.

Pe corpul copilului nu au fost găsite urme de violenţă, iar părinţii au povestit anchetatorilor că băiatul era sănătos.

Deocamdată, nu este cunoscută cauza morţii. Trupul neînsufleţit al copilului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici