Constanţa: Mai multe persoane rămase blocate în maşini, în urma unei viituri, ajutate de pompieri

Mai multe persoane au solicitat intervenţia pompierilor, luni seară, după ce au rămas blocate în autoturisme, pe un drum judeţean din Constanţa, în urma unei viituri provocate de o ploaie torenţială, printre pasageri aflându-se şi copii.

701 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Mai multe persoane rămase blocate în maşini, în urma unei viituri, ajutate de pompieri

Constanţa: Mai multe persoane rămase blocate în maşini, în urma unei viituri, ajutate de pompieri

Potrivit primelor informaţii, mai multe persoane care au rămas blocate în 20 de maşini pe drumul judeţean 226, care leagă localităţile Corbu şi Năvodari, au sunat la 112 şi au solicitat intervenţia pompierilor.

Oamenii au spus că au rămas blocaţi în autoturisme, în urma unei viituri provocate de o ploaie torenţială.

Astfel, la faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri de la Staţia Midia şi echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Pompierii au scos, pe rând, pasagerii din maşini, fiind vorba despre 23 de persoane, între care şi doi copii. Oamenii au fost duşi la ambulanţele ajunse în zonă, unde au fost evaluaţi, iar cei care au avut nevoie au primit îngrijiri medicale.

Conform pompierilor, apa a măsurat aproximativ o jumătate de metru.

De asemenea, reprezentanţii Primăriei Corbu au declarat că mai multe curţi şi dependinţe ale caselor din comună au fost inundate, apa intrând în localitate dinspre mare.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii au restricţionat traficul în zonă.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, judeţul Constanţa, în zona localităţilor Sinoe, Istria, Săcele, Corbu, Luminiţa, se află începând cu ora 22.00 sub avertizare cod portocaliu de ploi.

”Se vor semnala ploi din care se vor cumula 30 – 40 litri pe metrul pătrat, intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafală 65 km/h”, se arată pe site-ul ANM, unde se precizează că, din date radar, în ultimele trei ore în zona menţionată s-au cumulat peste 50 de litri pe metrul pătrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici