Constanţa: Marinar dat dispărut după ce a căzut de la bordul unei nave

Un marinar este căutat de autorităţile portuare constănţene după ce în noaptea de marţi spre miercuri a căzut de pe o navă pilotină, iar de atunci nu a mai fost văzut, afirmă surse oficiale.

276 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Marinar dat dispărut după ce a căzut de la bordul unei nave

Constanţa: Marinar dat dispărut după ce a căzut de la bordul unei nave (Imagine: Cristian Andreescu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, bărbatul este marinar pe pilotina "Canal Services 4", iar marţi, în jurul orei 23.00, ambarcaţiunea a mers să preia un pilot care condusese un vas către ieşirea din Portul Constanţa.

În momentul în care navele s-au apropiat, marinarul, care nu avea vestă de salvere, s-a dezechilibart şi a căzut între cele două corpuri de navă.

Imediat au fost începute operaţiunile de căutare, dar din cauza întunericului au fost sistate. Căutările au fost reluate miercuri dimineaţă, în zona digului de sud al Portului Constanţa, zona fiind survolată şi cu un elicopter, fără rezultat însă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici