Constanţa: Persoane necunoscute au încercat să sustragă un bancomat, la Năvodari

Poliţiştii constănţeni din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au deschis o anchetă, după ce persoane necunoscute au încercat să sustragă un bancomat ce aparţine unei bănci comerciale, aflat în zona Petromidia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

111 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Persoane necunoscute au încercat să sustragă un bancomat, la Năvodari

Constanţa: Persoane necunoscute au încercat să sustragă un bancomat, la Năvodari (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, alerta a fost dată prin Serviciul 112 de către dispecerul unei firme de pază, după ce a fost observat atacul dat asupra bancomatului.

La faţa locului, a fost trimisă imediat o echipă de cercetare a Poliţiei Năvodari, care a constatat că cele sesizate se confirmă, bancomatul fiind dislocat din peretele clădirii.

Un reprezentant al băncii a declarat că seiful bancomatului nu prezintă urme de forţare şi nici nu lipsesc sume de bani din acesta.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa.

Anchetatorii au ridicat mai multe urme, poliţiştii având deja un prim cerc de suspecţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici