Constanţa: Poliţist suspectat că, în schimbul banilor, asigura protecţia unor hoţi de fier vechi

Poliţiştii constăţeni au prins în flagrant mai multe persoane care furau fier vechi într-un cartier aflat la marginea oraşului Constanţa, iar în urma cercetărilor au stabilit că hoţii acţionau sub protecţia unui agent de poliţie pe care îl plăteau.

235 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Poliţist suspectat că, în schimbul banilor, asigura protecţia unor hoţi de fier vechi

Constanţa: Poliţist suspectat că, în schimbul banilor, asigura protecţia unor hoţi de fier vechi (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni dimineaţă, de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, acţionând în baza unor sesizări oamenii legii au prins în flagrant, duminică, în zona "Energia" din municiupiul Constanţa, mai multe persoane care furau fier vechi, iar în urma cercetărilor anchetatorii au stabilit că un agent de poliţie de la Secţia 4 Constanţa ar fi primit mită de la hoţi.

"Comanda Poliţiei Constanţa a deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a producerii evenimentului. Astfel, s-a constatat că în 17 mai agentul de poliţie, fiind în serviciul de patrulare, ar fi luat fără aprobare autoturismul personal, s-ar fi deplasat pe strada Baba Novac, în zona fostei societăţi Energia, unde ar fi primit o sumă de bani de la două persoane care sustrăseseră fier vechi de la respectiva societate comercială", se menţionează în documentul citat.

Conform sursei citate, în cursul cercetărilor administrative poliţistul şi-a înaintat demisia. Acesta are 37 de ani şi lucra în Poliţie din anul 2003.

Cazul a intrat în atenţia Parchetului Tribunalului Constanţa, toate persoanele implicate - hoţii de fier vechi şi poliţistul acuzat de luare mită - fiind cercetate în libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici