Constanţa: Un agent de poliţie s-a rănit după ce a intervenit într-un incendiu

Un agent de poliţie din Topraisar a fost rănit uşor, sâmbătă, după ce a intervenit în ajutorul unor bătrâni cărora le luase foc casa, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar fără să fie necesară internarea sa,.

117 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un agent de poliţie s-a rănit după ce a intervenit într-un incendiu

Constanţa: Un agent de poliţie s-a rănit după ce a intervenit într-un incendiu (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii din Topraisar au fost chemaţi în ajutor, sâmbătă seară, după ce la o locuinţă din localitate izbucnise un incendiu, care se propaga foarte rapid. Imediat, la faţa locului s-a deplasat agentul de poliţie Bogdan Tarmigan, ajutorul şefului de Post, care a constatat că proprietarii casei, persoane de vârsta a treia, nu au avut posibilitatea de a interveni pentru stingerea focului.

"Pentru diminuarea pagubelor materiale şi protejarea bunurilor locatarilor, poliţistul a pătruns în imobil, a urcat în pod şi pe acoperişul casei, unde, sprijinit de cetăţenii din localitate, a acţionat pentru stingerea incendiului. Ca urmare a intervenţiei agentului de poliţie, focul a fost limitat şi, ulterior, acesta a fost lichidat de pompieri, nefiind înregistrate victime omeneşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Bogdan Păduraru.

În intervenţia sa, poliţistul a suferit leziuni minore la umărul stâng. El a fost transportat la Spilalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, dar nu a fost necesară internarea sa.
În urma investigaţiilor, s-a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum defect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici