Constanţa: Un american a fost găsit mort în apartamentul în care locuia cu chirie. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă în cazul unui cetăţean american care a fost găsit mort în apartamentul în care locuia cu chirie din municipiul Constanţa, surse din rândul anchetatorilor spunând că bărbatul lucra ca civil la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu.

315 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un american a fost găsit mort în apartamentul în care locuia cu chirie. Poliţia a deschis o anchetă

Constanţa: Un american a fost găsit mort în apartamentul în care locuia cu chirie. Poliţia a deschis o anchetă (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, autorităţile au fost sesizate de către un prieten al bărbatului care a anunţat că acesta nu răspunde la telefon şi nici la uşă.

Astfel, la apartamentul în care locuia bărbatul s-a deplasat o echipă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, care a constatat că cetăţeanul american era mort.

Anchetatorii nu au descoperit urme de violenţă pe corpul acestuia. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie.

Bărbatul avea 60 de ani şi locuia cu chirie în apartamentul respectiv de câteva luni.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, americanul lucra ca civil la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici