Constanţa: Un autobuz a rămas suspendat pe un pod după ce a rupt balustrada

Un autobuz a rămas suspendat pe un pod, marţi, după ce a rupt balustrada, o macara a Regiei de Transport în Comun (RATC) urmând să intervină pentru a repune autovehiculul pe carosabil.

1325 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un autobuz a rămas suspendat pe un pod după ce a rupt balustrada

Constanţa: Un autobuz a rămas suspendat pe un pod după ce a rupt balustrada (Imagine: Gelu Stramboaia/Mediafax Foto)

Reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa au declarat că, în urma unei manevre greşite, autobuzul RATC a rupta balustrada de pe Podul Butelii şi a rămas prins în firele de tensiune.

În momentul producerii incidentului, în autobuz nu se aflau călători, fiind doar şoferul care a reuşit să iasă în siguranţă.

La faţa locului s-au deplasat imediat echipaje al Poliţiei Rutiere, care au blocat traficul pe pod, dar şi pe drumurile care trec pe sub pod până când autobuzul va fi repus pe carosabil.

În prezent, la faţa locului, se aşteaptă o macara a Regiei de Transport în Comun pentru a trage autobuzul înapoi pe şosea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici