Constanţa: Un mort şi mai mulţi răniţi, într-un accident în care a fost implicat un autobuz

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite, în urma unui accident rutier care a avut loc, marţi seară, în municipiul Constanţa şi în care au fost implicate un autobuz, un autoturism şi o autoutilitară.

34 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un mort şi mai mulţi răniţi, într-un accident în care a fost implicat un autobuz

Constanţa: Un mort şi mai mulţi răniţi, într-un accident în care a fost implicat un autobuz (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la Servicul Rutier Contanţa, accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Aurel Vlaciu, la marginea municipiului Constanţa, în momentul în care un autoturism intenţiona să vireze la stânga, fiind acroşat din spate de un autobuz în care se aflau aproximativ 40 - 50 de pasageri, ulterior autobuzul intrând pe contrasens şi izbindu-se frontal cu o autoutilitară care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, o persoană a murit, o alta a fost rănită foarte grav, iar şase, atât din autobuz cât şi din autoutilitară, au fost rănite mai uşor.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află echipaje de Poliţie, de Pompieri - Serviciul de Descarcerare, precum şi opt Ambulanţe, răniţii fiind transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa.

Persoana rănită foarte grav se află încă la locul accidentului, medicii încercând să o resusciteze.

Poliţiştii rutieri au început cercetările la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

La ora actuală, circulaţia în zona unde a avut loc accidentul este blocată, poliţiştii rutieri deviind traficul pe străzi adiacente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici