Constanţa: Un pieton a murit după ce a fost lovit succesiv de două maşini

Un bărbat de 55 de ani, din Constanţa, a murit, luni seară, după ce, în timp ce traversa un bulevard din centrul oraşului prin loc nepermis, a fost lovit succesiv de două autoturisme.

205 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un pieton a murit după ce a fost lovit succesiv de două maşini

Constanţa: Un pieton a murit după ce a fost lovit succesiv de două maşini (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 19.20, când bărbatul de 55 de ani s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis, în dreptul blocului LV 31, situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, din Constanţa.

El a fost accidentat de autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani, care se deplasa pe banda a treia a bulevardului, dinspre bulevardul Tomis către strada I.L.Caragiale.

În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus unde a fost lovită de o altă maşină, la volanul căreia se afla o femeie de 49 de ani.

În urma accidentului, pietonul a murit pe loc, trupul acestuia fiind depus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici