Contract pentru un sistem de ticketing în valoare de peste 21 de milioane de lei, la Cluj

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au semnat, miercuri, cu două firme din Braşov, un contract pentru realizarea unui sistem de ticketing în municipiu, în valoare de 21 de milioane de lei, prin care biletele de transport în comun vor putea fi cumpărate de la automate, şi nu de la casa de bilete.

264 afișări
Imaginea articolului Contract pentru un sistem de ticketing în valoare de peste 21 de milioane de lei, la Cluj

Contract pentru un sistem de ticketing în valoare de peste 21 de milioane de lei, la Cluj (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto Arhiva)

Primarul Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că noul sistem de ticketing va fi realizat de două firme din Braşov şi va fi implementat începând cu prima parte a anului 2014.

"Am semnat, miercuri, contractul pentru realizarea unui sistem de ticketing în valoare de peste 21 de milioane de lei cu două firme din Braşov, SC Ramb SRL şi SC Vision SRL, care au câştigat licitaţia organizată cu Primăria Cluj-Napoca. Este un sistem modern, întâlnit în toate marile oraşe europene, care permite cumpărarea de bilete de transport în comun de la automate speciale. Oamenii nu vor mai fi nevoiţi să stea la coadă la bilete la clasicele case de bilete şi vor găsi bilete la orice oră. Cu un astfel de bilet se va putea circula o oră cu orice mijloc de transport, fie că vorbim de tramvai, autobuz sau troleibuz", a spus Boc.

Potrivit acestuia, automatele de eliberare a biletelor vor fi amplasate în 94 de staţii de transport în comun, care urmează să fie şi modernizate.

Şi mijloacele de transport în comun vor fi dotate cu validatoare pentru bilete şi se va încerca integrarea sistemului de ticketing cu cel de bike-sharing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici