Controale la 30 de centre de panificaţie din Capitală

Poliţiştii fac, marţi dimineaţă, controale la aproximativ 30 de centre de panificaţie din Capitală, unde verifică dacă sunt înregistrate toate operaţiunile în contabilitate şi modul de comercializare a produselor.

510 afișări
Imaginea articolului Controale la 30 de centre de panificaţie din Capitală

Controale la 30 de centre de panificaţie din Capitală (Imagine: Shutterstock)

Controalele vizează mai multe firme care au ca obiect de activitate fabricarea pâinii, a prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii verifică, la aproximativ 30 de puncte de lucru ale societăţilor comerciale, legalitatea înregistrării în contabilitate a tuturor operaţiunilor contabile efectuate, respectiv achiziţii de materie primă (făină, drojdie, amelioratori etc.), dar şi comercializarea produselor de panificaţie către consumatori.

La acţiune participă 70 de poliţişti, precum şi inspectori de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici