CONTROALE la cluburi şi terase din Centrul Vechi. Poliţia a întocmit 17 dosare penale

Un număr de 17 dosare penale au fost deschise de poliţiştii bucureşteni în urma controalelor făcute în noaptea de sâmbătă spre duminică la cluburi, terase şi restaurante din Centrul Vechi, majoritatea infracţiunilor constatate fiind de natură economică, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

192 afișări
Imaginea articolului CONTROALE la cluburi şi terase din Centrul Vechi. Poliţia a întocmit 17 dosare penale

CONTROALE la cluburi şi terase din Centrul Vechi. Poliţia a întocmit 17 dosare penale (Imagine: Shutterstock)

Poliţiştii au descoperit, printre altele, localuri care aveau la vânzare băuturi fără acte de provenienţă, dar şi cazuri în care muzica ambientală era difuzată fără drepturi de autor.

De la firmele găsite în neregulă au fost confiscate mărfuri în valoare de aproximativ 200.000 de lei, au mai precizat sursele citate.

Oamenii legii au verificat în total 14 cluburi, terase şi restaurante.

Tot în Centrul Vechi au făcut controale şi poliţiştii Brigăzii Rutiere Bucureşti, care au dat 25 de amenzi contravenţionale, au reţinut trei permise şi au retras un certificat de înmatriculare.

La acţiunile din noaptea de sâmbătă spre duminică au participat peste 120 de poliţişti, dar şi inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă al Municipiului Bucureşti şi Garda Naţională de Mediu Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici