Copaci căzuţi pe carosabil, curţi inundate şi o maşină blocată în apă, după vijeliile din Bucureşti şi Ilfov

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru scoaterea apei din opt curţi, îndepărtarea a cinci copaci căzuţi pe carosabil şi scoaterea unui autoturism rămas blocat în apă, nefiind persoane rănite, după vijeliile din Bucureşti şi Ilfov.

1335 afișări
Imaginea articolului Copaci căzuţi pe carosabil, curţi inundate şi o maşină blocată în apă, după vijeliile din Bucureşti şi Ilfov

Copaci căzuţi pe carosabil, curţi inundate şi o maşină blocată în apă, după vijeliile din Bucureşti şi Ilfov

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a intervenit, în noaptea de duminică spre luni, pentru gestionarea a 14 situaţii de urgenţă.

Astfel, în judeţul Ilfov, angajaţii ISU au scos apa din şase curţi, au îndepărtat un copac de pe carosabil şi au scos o maşină rămasă blocată în apă, iar în Capitală au scos apa din două curţi şi au intervenit pentru îndepărtarea a patru copaci căzuţi pe carosabil.

Nu au fost persoane rănite în urma vijeliilor din Bucureşti şi Ilfov, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici