Copaci rupţi şi grindină de mărimea oului de găină, în timpul unei furtuni produse la Alba Iulia

O furtună puternică, însoţită de grindină de mărimea oului de găină, s-a produs, vineri după-amiază, la Alba Iulia, mai mulţi copaci fiind rupţi.

35 afișări
Imaginea articolului Copaci rupţi şi grindină de mărimea oului de găină, în timpul unei furtuni produse la Alba Iulia

Copaci rupţi şi grindină de mărimea oului de găină, în timpul unei furtuni produse la Alba Iulia (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Furtuna a început în jurul orei 18.00, ploaia torenţială fiind însoţită de rafale puternice de vânt şi de grindină de mărimea oului de găină.

În curtea Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, un brad a fost smuls din rădăcini, însă nu s-au produs pagube.

De asemenea, în mai multe cartiere ale municipiului, geamurile de la apartamente au fost sparte din cauza vântului puternic, iar mulţi copaci au fost rupţi.

Totodată, meciul de fotbal între Universitatea Cluj şi FC Vaslui, care se disputa pe stadionul Cetate din Alba Iulia, a fost întrerupt în minutul 15, din cauza ploii şi a grindinei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici