Copil de 10 ani, rănit după ce acoperişul unui foişor a căzut peste el, într-o tabără din Argeş

Un copil de 10 ani a fost rănit în timp ce se afla cu părinţii, duminică, într-o tabără la Bughea de Sus, în judeţul Argeş, după ce acoperişul unui foişor a căzut peste el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

652 afișări
Imaginea articolului Copil de 10 ani, rănit după ce acoperişul unui foişor a căzut peste el, într-o tabără din Argeş

Copil de 10 ani, rănit după ce acoperişul unui foişor a căzut peste el, într-o tabără din Argeş

Potrivit ISU Argeş, copilul a fost scos conştient şi va fi dus la Spitalul din Câmpulung.

„Acoperişul de la un foişor dintr-o tabărăr din Bughea de Sus a căzut pe un copil de 10 ani. Copilul a fost scos, este conştient. Este transportat la Spitalul din Câmpulung”, potrivit ISU Argeş.

Micuţul are traumatisme la cap şi abdomen, iar în momentul în care s-a prăbuşit acoperişul foişorului era împreună cu familia.

Suprafaţa la sol a foişorului este de circa 20 de metri pătraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici