Un copil de 8 ani, din Galaţi, a dispărut de acasă. Autorităţile cer ajutorul cetăţenilor

  • Un copil în vârstă de 8 ani a plecat de acasă într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.
  • Familia şi autorităţile cer ajutorul cetăţenilor pentru a-l găsi.
386 afișări
Imaginea articolului Un copil de 8 ani, din Galaţi, a dispărut de acasă. Autorităţile cer ajutorul cetăţenilor

Sursă FOTO: Facebook

UPDATE Micuţul a fost găsit.

Poliţiştii gălăţeni caută un copil în vârstă de 8 ani, care a plecat de la domiciliu său din municipiul Galaţi, în cursul zilei de duminică în jurul orei 08.30 - 08.50, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmentele sunt: înălţime 135 centimetri, greutate 25-35 de kilograme, ochi negri, păr brunet şi ten deschis.

Nu se ştie ce îmbrăcăminte avea copilul în momentul plecării, dar este posibil să fie încălţat cu papuci de casă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici