Copil de 9 luni, confirmat cu Covid-19 la Cluj. DSP a declanşat o anchetă epidemiologică

  • Copilul a fost adus cu ambulanţa dintr-o comună de lângă Cluj-Napoca
  • Au fost recoltate probe şi mamei micuţului pentru testare
  • Copilul este cel mai tânăr pacient cu COVID-19 din judeţul Cluj
734 afișări
Imaginea articolului Copil de 9 luni, confirmat cu Covid-19 la Cluj. DSP a declanşat o anchetă epidemiologică

Copil de 9 luni, confirmat cu Covid-19 la Cluj

Un copil în vârstă de 9 luni a fost internat în spital la Cluj-Napoca fiind confirmat pozitiv cu COVID-19, DSP Cluj declanşând o anchetă epidemiologică în acest caz.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a declarat, marţi, că au fost recoltate probe şi mamei copilului pentru testare.

”Un copil de nouă luni a fost adus, luni, de ambulanţă la Pediatrie Cluj-Napoca, prezentând simptome de tuse şi febră. A fost confirmat marţi cu COVID-19. Se face anchetă epidemiologică de către DSP Cluj în acest caz, au fost recoltate probe şi mamei pentru testare”, a spus prefectul.

Surse medicale au declarat la rândul lor că micuţul a fost adus cu ambulanţa dintr-o comună de lângă Cluj-Napoca acesta fiind cel mai tânăr pacient cu coronavirus din judeţ.

Copilul a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase din oraş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici