Video Copil de doi ani, cu fractură la mână, preluat cu şenilata. Drumul spre casa lui e blocat

Un copil în vârstă de 2 ani, care a suferit o fractură la mână, a fost preluat cu o şenilată din comuna Şuraia, judeţul Vrancea, deoarece drumul spre locuinţa sa este blocat din cauza zăpezii viscolite.

410 afișări

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de intervenţie şi o şenilată, un echipaj şi o ambulanţă SAJ şi un utilaj de deszăpezire intervin în comuna Şuraia, pentru acordarea asistenţei medicale unui copil de 2 ani.

Copilul a suferit o fractură la mână.

Pompierii militari, împreună cu un asistent medical SAJ, au ajuns la copil cu ajutorul şenilatei.

Copilul a fost preluat şi s-a început deplasarea către ambulanţă.

Echipajul SAJ îl va transporta pe copil la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şenilată,
copil,
viscol

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici