Copil de doi ani, transportat cu elicopterul la spital după ce a căzut într-o fântână

Un copil în vârstă de doi ani a fost preluat de un elicopter pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce, duminică după-amiază, în timp ce se juca în curtea locuinţei a căzut într-o fântână, el fiind scos de acolo de părinţi, care au anunţat autorităţile.

191 afișări
Imaginea articolului Copil de doi ani, transportat cu elicopterul la spital după ce a căzut într-o fântână

Copil de doi ani, transportat cu elicopterul la spital după ce a căzut într-o fântână (Imagine: Valentina Sarosi/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, copilul în vârstă de doi ani din cartierul Midia Sat din oraşul Năvodari se juca în curtea locuinţei familiei, iar la un moment dat a căzut în fântână.

El a fost scos din fântână în stare de inconştienţă de către părinţi, care au anunţat autorităţile.

La faţa locului a ajuns un elicopter SMURD, care l-a preluat pe copil pentru a-l transporta la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici