Copil de opt ani, în comă alcoolică după ce a băut o jumătate de litru de rachiu

Un copil în vârstă de opt ani, din localitatea vasluiană Valea lui Darie, a ajuns în comă alcoolică la spital, duminică după-amiază, după ce a băut o jumătate de litru de rachiu, băieţelul fiind găsit căzut în casă de către o soră de-a lui.

483 afișări
Imaginea articolului Copil de opt ani, în comă alcoolică după ce a băut o jumătate de litru de rachiu

Vaslui: Copil de opt ani, la spital în comă alcoolică după ce a băut o jumătate de litru de rachiu (Imagine: octav Ganea/Publimedia)

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, băieţelul a băut o jumătate de litru de rachiu într-un moment în care a rămas nesupravegheat în casă.

Ulterior, copilul a fost găsit căzut într-o cameră a locuinţei de către una dintre surorile sale care, speriată, a fugit la vecini pentru a le cere ajutorul. Unul dintre localnici a sunat la numărul de urgenţă 112, solicitând intervenţia unei ambulanţe.

"În momentul în care am ajuns la locul solicitării, copilul se afla în stare de inconştienţă provocată de o comă alcoolică. Odată stabilizat, băieţelul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat directorul medical al SAJ Vaslui, Ana Maria Ungureanu.

Băieţelul de opt ani locuieşte împreună cu mai mulţi fraţi într-o casă din localitatea Valea lui Darie, unde s-a mutat recent. Copilul provine dintr-o familie dezorganizată, mama lui fiind plecată în străinătate, iar micuţii sunt îngrijiţi de bunica maternă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici