Copil de un an muşcat şi ars de mamă şi concubinul acesteia. Parchetul a deschis o anchetă

Parchetul din Beclean (Bistriţa-Năsăud) a deschis o anchetă privind cazul unui copil de un an şi trei luni, care a fost muşcat, ars cu obiecte incandescente şi lovit de mama sa şi concubinul acesteia.

243 afișări
Imaginea articolului Copil de un an muşcat şi ars de mamă şi concubinul acesteia. Parchetul a deschis o anchetă

Copil de un an muşcat şi ars de mamă şi concubinul acesteia. Parchetul a deschis o anchetă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto))

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean a fost constituită, la data de 11 ianuarie 2012, o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală faţă de un minor. Din primele cercetări a rezultat faptul că mama unui copil în vârstă de 1 an şi 3 luni, împreună cu concubinul acesteia, i-au cauzat leziuni traumatice minorului, prin muşcare, arsură cu obiecte incandescente şi lovire cu corpuri dure", a precizat, într-un comunicat, Biroul d epresă al Ministerului Public.

Parchetul arată că leziunile produse copilului au necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale şi i-au afectat acestuia grav dezvoltarea fizică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici