Corneliu Iacobov a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei

Omul de afaceri Corneliu Iacobov, condamnat la şapte ani de închisoare cu executare în dosarul privind prejudicierea Rafo Oneşti, a fost depistat de poliţişti în sectorul 1 al Capitalei şi dus în Arestul Poliţiei Capitalei, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

584 afișări
Imaginea articolului Corneliu Iacobov a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei

Corneliu Iacobov (Imagine: Liviu Matei/Mediafax Foto)

Celelate două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea din acelaşi dosar au fost puse în aplicare de poliţiştii băcăuani, Toader Găurean şi Marin Marin fiind introduşi în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, mai spune sursa citată.

Judecătorii instanţei supreme au hotărât definitiv, joi, condamnarea lui Iacobov la şapte ani de detenţie şi a lui Toader Găurean la şase ani în dosarul privind prejudicierea Rafo Oneşti, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie respingând recursurile declarate în acest proces.

Alături de cei doi a fost condamnat şi Marin Marin, care a primit şapte ani de închisoare.

În urma condamnării pronunţate de ICCJ, instanţa de executare urmează să întocmească joi actele de încarcerare ale celor trei, mandatele urmând a fi puse în aplicare de poliţie, care îi va duce pe condamnaţi în locuri de deţinere în funcţie de domiciliile lor.

În 28 mai 2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a judecat recursurile făcute de omul de afaceri Corneliu Iacobov şi de ceilalţi inculpaţi condamnaţi de Curtea de Apel Bucureşti (CAB), unde au făcut contestaţie procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) privind achitarea tuturor celor din acest dosar de către prima instanţă, Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici