SOLIDARITATE  Video COVID-19: Donaţii pentru „armata” în halate albe. Spitalul Hunedoara a primit un aparat pentru depistarea noului coronavirus

  • Spitalul Hunedoara a primit un aparat pentru depistarea COVID-19
  • Cu banii din donaţii sunt cumpărate materiale de protecţie
  • Şapte cadre medicale de la Spitalul Hundeoara au fost contaminate cu noul coronavirus
389 afișări

Nu te speria de coronavirus! Microbul care omoară ne şi uneşte. Medicii de la spitalul din Hunedoara, unde sunt trataţi 30 de oameni bolnavi de COVID-19, îşi vor cumpăra combinezoane, măşti de protecţie, mănuşi şi halate de unică folosinţă cu banii donaţi de o firmă din industria farmaceutică. 

“De când pandemia COVID a lovit şi municipiul nostru, ţara noastră şi întreaga omenire, a fost un exerciţiu de solidaritate”, spune Radu Budae, managerul Spitalului Hundeoara

Peste 75 de spitale din ţară au primit donaţii în valoare de 100.000 de euro de la aceeaşi companie farmaceutică ce a ajutat şi spitalul de la Hunedoara.

“Suntem profund recunoscători pentru dăruirea, curajul, sacrificiul şi profesionalismul medicilor noştri care luptă în prima linie împotriva teribilului inamic invizibil, Covid-19, responsabil de pierderea atâtor vieţi în întreaga lume”, explică directorul firmei care a făcut donaţiile pentru doctori.

Cea pentru Spitalul Hunedoara este şi mai importantă, dacă ne gândim că acolo şapte cadre medicale s-au contaminat cu noul coronavirus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici