COVID-19 în şcoli. Numărul infectărilor în rândul elevilor este în creştere. Alte 304 clase suspendă activitatea cu prezenţă fizică

  • Ministerul Educaţiei a anunţat că săptămâna trecută 26 de elevi şi 35 de cadre didactice s-au infectat zilnic cu virusul SARS CoV-2.
  • Media cazurilor de Covid-19 arată o creştere a numărului de infectări înregistrate în rândul elevilor.
539 afișări
Imaginea articolului COVID-19 în şcoli. Numărul infectărilor în rândul elevilor este în creştere. Alte 304 clase suspendă activitatea cu prezenţă fizică

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educaţiei, situaţia epidemiologică la nivelul unităţilor de învăţământ preuniversitar în intervalul de raportare 15-22 martie, este următoarea:

„Număr preşcolari/elevi confirmaţi Covid-19: +211 (medie 26 cazuri/zi). Număr personal confirmat Covid-19: +279 (medie 35 cazuri/zi). Număr clase/grupe cu activitatea faţă în faţă suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: +304”, anunţă reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Astfel, se constată o uşoară creştere a numărului mediu zilnic de infectări în cazul elevilor şi un trend descrescător al cazurilor în rândul personalului, comparativ cu perioada de raportare anterioară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici