Cozi uriaşe la vamă. Şoferii de camioane aşteaptă ore întregi pentru a ieşi din ţară

  • Şoferii de camioane aşteaptă, luni, 3 ore pentru a trece graniţa în Ungaria prin vama Nădlac II, din judeţul Arad.
  • Cozi s-au format şi la celelalte puncte de trecere a frontierei.
338 afișări
Imaginea articolului Cozi uriaşe la vamă. Şoferii de camioane aşteaptă ore întregi pentru a ieşi din ţară

Cozi uriaşe la vamă. Şoferii de camioane aşteaptă ore întregi pentru a ieşi din ţară

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţă, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, luni, timpii de aşteptare la vama Nădlac II, din judeţul Arad, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane, a crescut la 180 de minute. Astfel, s-a format o coloană de camioane care se întinde pe mai mulţi kilometri. Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Arad, se lucrează la capacitate maximă, fiind deschise patru artere pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane.

Timpii de aşteptare au crescut, luni, şi la celelalte puncte de trecere a frontierei din vestul ţării.

Prin urmare, la vama Vărşand, tot din judeţul Arad, şoferii de camioane aşteaptă pentru verificarea documentelor 120 de minute, fiind deschise două artere pe sensul de ieşire din ţară, la vama Borş, din judeţul Bihor, timpii de aşteptare sunt de 160 de minute şi se lucrează pe trei artere, iar la vama Petea, din judeţul Satu Mare, se aşteaptă 90 de minute, fiind deschisă o singură arteră.

Timpii de aşteptare au crescut la punctele de trecere a frontierei din vest, luni, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane, ca urmare a faptului că în weekend traficul pentru vehiculele de transport marfă a fost restricţionat pe teritoriul Ungariei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici