Video Crater într-o intersecţie din Capitală. O maşină a fost „înghiţită” de asfalt, după ce strada s-a surpat/ Apa Nova: Surparea nu se datorează reţelelor de apă potabilă şi canalizare | FOTO, VIDEO

Un crater s-a format marţi pe strada Dezrobirii din Bucureşti, la intersecţia Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. O maşină a fost „înghiţită” de crater, însă nimeni nu a fost rănit.

22517 afișări

UPDATE: Surparea survenită marţi pe strada Dezrobirii din Capitală nu se datorează reţelelor de apă potabilă şi canalizare, anunţă Apa Nova Bucureşti.

Reprezentanţii Apa Nova Bucureşti anunţă, marţi, prin intermediul unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, că marţi, la ora 10:50, Poliţia Rutieră a sesizat prin staţia radio Apa Nova Bucureşti privind apariţia unei tasări pe strada Dezrobirii.

"Echipele operaţionale ale Apa Nova Bucureşti s-au deplasat în regim de urgenţă la adresa indicată şi au constatat la ora 11:15 tasarea accentuată a carosabilului, pe banda a doua de circulaţie, pe o suprafaţă iniţială de 4 mp. Echipele noastre au semnalat zona şi au constatat că această surpare nu se datorează reţelelor de apă potabilă şi canalizare. Compania a informat reprezentanţii furnizorului de apă caldă şi căldură din Municipiul Bucureşti privind cele semnalate", potrivit sursei citate.

În caz de necesitate, echipele operaţionale ale companiei vor acorda sprijin furnizorului de apă caldă şi căldură din Municipiul Bucureşti pentru remedierea avariei apărute.


Potrivit martorilor de la faţa locului, un autoturism ar fi fost înghiţit de craterul format după surparea asfaltului. La faţa locului au intervenit agenţii Poliţiei Locale Sector 6, care au scos maşina din groapă.

Martori la acest incident au declarat, pentru MEDIAFAX, că nimeni nu a fost rănit.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au precizat, pentru MEDIAFAX, că incidentul a fost anunţat prin sistemul de urgenţă 112.

„Surparea asfaltului în pe str. Dezrobirii, zona Gorjului s-a produs în urma trecerii unui camion de mare tonaj. Incidentul a fost anunţat prin 112. Lucrătorii RADET, care au efectuat mai multe lucrări în zonă, au delimitat perimetrul, astfel încât să nu se producă accidente. Nici o persoană nu a fost rănită şi niciun autoturism “înghiţit” de crater. Pentru intervenţii şi remedieri, la faţa locului se află în acest moment agenţii Poliţiei Locale Sector 6, inspectori ai Serviciului Disciplina în Construcţii şi reprezentanţi ai administratorului drumului, Administraţia Străzilor, din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, arată sursa citată.

Taguri:
crater,
stradă,
bulevard

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici