Crimă în Sectorul 2: un bărbat a ucis o femeie, administratorul blocului

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reţinut, joi seara, fiind acuzat că a ucis o femeie în vârstă de 56 de ani, administratorul blocului.

1134 afișări
Imaginea articolului Crimă în Sectorul 2: un bărbat a ucis o femeie, administratorul blocului

Crimă în Sectorul 2: un bărbat a ucis o femeie, administratorul blocului

În jurul orei 19.10, Poliţia Capitalei - Secţia 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care locuiesc în acelaşi bloc din Sectorul 2, că un vecin a înjunghiat o femeie.

Poliţiştii Secţiei 9 l-au identificat şi depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost imobilizat şi dus la sediul subunităţii.

De asemenea, a fost prezent şi un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse, a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spaţiului unde femeia îşi desfăşura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului”, transmite, joi seara, Poliţia Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsufleţit urmează să fie transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici