Crimă la o stână din Dâmboviţa. Împărţirea zonelor de păscut a iscat un scandal cu urmări grave

  • Un bărbat a fost omorât în noaptea de luni spre marţi
  • Decesul a avut loc în urma unui scandal în care au fost implicate mai multe persoane
  • Cearta a izbucnit de la împărţirea zonelor de păstorit, a anunţat IPJ Dâmboviţa
5635 afișări
Imaginea articolului Crimă la o stână din Dâmboviţa. Împărţirea zonelor de păscut a iscat un scandal cu urmări grave

Sursa FOTO: Hepta

Potrivit poliţiştilor, oamenii legii au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 31 de ani din localitatea Valea Leurzii, judeţul Dâmboviţa, cu privire la faptul că a fost agresat de mai multe persoane la o stână pe care o deţine pe raza comunei Bezdead.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, pe fondul unui conflict privind împărţirea zonei de păstorit, doi bărbaţi ar fi fost agresaţi de mai multe persoane, iar unul dintre ei a murit.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici