Crimă şocantă în Satu Mare: Bărbat mort, găsit legat cu găleţi de nisip într-o fântână

Cadavrul unui bărbat care avea două găleţi cu nisip legate cu sârmă, la o mână şi un picior, a fost găsit într-o fântână din localitatea Cămârzana, judeţul Satu Mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

926 afișări
Imaginea articolului Crimă şocantă în Satu Mare: Bărbat mort, găsit legat cu găleţi de nisip într-o fântână

Cadavrul unui bărbat de care erau legate două găleţi cu nisip, găsit într-o fântână

Reprezentanţii IPJ Satu Mare au declarat, joi, că fac cercetări într-un dosar de omor, după ce au fost sesizaţi, miercuri că într-o fântână din localitatea Cămârzana a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

În cauză sunt suspiciuni de omor astfel că poliţiştii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei şi totodata pentru identificarea persoanei găsite decedată”, au au declarat reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Primarul comunei Cămârzana, Florin Ionici, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul este un localnic de peste 80 de ani care a fost dat dispărut în luna noiembrie a anului trecut.

A fost descoperit cadavrul într-o fântână nefolosită. O mână şi un picior erau legate cu sârmă de două găleţi cu nisip, ca să fie scufundat în apa fântânei, să meargă la fund. Poliţia cercetează, sunt audiate mai multe persoane, nu ştim dacă a fost omorât înainte de a fi aruncat în fântână”, a declarat edilul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici