Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, cercetat de ANI

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) îl acuză pe fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, de conflict de interese, faptă ce ar fi fost comisă în perioada 2013-2015, fiind sesizat Parchetul General.

1116 afișări
Imaginea articolului Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, cercetat de ANI

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, cercetat de ANI (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

"În perioada 2013 – 2015, persoana evaluatã a semnat, în calitate de primar, şase acorduri de funcţionare şi douã autorizaţii de funcţionare pentru „God Trust Enterprises SRL”, „Sport Team Kart SRL” şi „Chocoland SRL”, ca urmare a cererilor formulate şi semnate olograf de cãtre copiii acestuia, asociaţi şi administratori ai societãţilor comerciale. Mai mult decât atât, începând cu anul 2013, S.C Sport Team Kart SRL, societate administratã de cãtre fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administraţia Domeniului Public Sector 4, instituţie subordonatã Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafeţe de 400 mp, însã în urma mãsurãtorilor efectuate a rezultat cã aceasta ocupã suprafaţa de 2.234 mp"; transmite ANI printr-un comunicat de presă.

Agenţia Naţionalã de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângã Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru cercetări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici