Video Cseke Attila: Accidentul de luni, una dintre cele mai negre tragedii din istoria sistemului sanitar

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, marţi, că accidentul de la Maternitatea Giuleşti a fost unul "teribil", "una dintre cele mai negre tragedii din istoria sistemului sanitar românesc".

272 afișări

"Ne-am confruntat cu un accident teribil, una dintre cele mai negre tragedii din istoria sistemului sanitar românesc", a spus ministrul Cseke Attila, într-o conferinţă de presă.

Acesta a prezentat situaţia existentă în prezent în urma exploziei, când au fost transferaţi de la maternitatea Giuleşti 114 pacienţi, dintre care 53 nou-născuţi şi 61 de femei.

Au fost înregistrate patru decese ale bebeluşilor, trei la Giuleşti şi unul la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Medici, pompierii şi poliţiştii au dat dovadă de solidaritate şi au demonstrat solidaritate, a spus ministrul, care a mulţumit tuturor celor implicaţi în salvarea pacienţilor de la Maternitatea Giuleşti.

"Ieri s-a demonstrat că putem să ne facem datoria", a spus Cseke Attila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici