CSM va sesiza Ministerul Justiţiei pentru garantarea salariilor în 2014 la nivelul de anul acesta

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va sesiza Ministerul Justiţiei pentru iniţierea unui act normativ prin care personalului din justiţie să îi fie garantate în 2014 salarii cel puţin la nivelul celor de anul acesta.

150 afișări
Imaginea articolului CSM va sesiza Ministerul Justiţiei pentru garantarea salariilor în 2014 la nivelul de anul acesta

CSM va sesiza Ministerul Justiţiei pentru garantarea salariilor în 2014 la nivelul de anul acesta (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Decizia a fost luată de Plenul CSM, în şedinţa de joi, după suplimentarea ordinii de zi cu punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios cu privire la o adresă din 5 septembrie 2013 a Ministerului Finanţelor Publice.

"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi a acestei şedinţe, a hotărât sesizarea ministrului Justiţiei pentru iniţierea unui act normativ de salarizare a personalului în anul 2014, care să asigure pentru personalul din sistemul justiţiei cel puţin menţinerea veniturilor de care beneficiază în anul 2013", se precizează pe site-ul CSM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici