Cultură outdoor de cannabis, găsită în timpul unor percheziţii în Satu Mare

Poliţiştii şi procurorii DIICOT Satu Mare au descoperit o cultură outdoor de cannabis, 15 kilograme de masă verde şi 800 de grame de muguri, în timpul unor percheziţii efectuate la persoane bănuite de trafic de droguri.

200 afișări
Imaginea articolului Cultură outdoor de cannabis, găsită în timpul unor percheziţii în Satu Mare

Cultură outdoor de cannabis, găsită în timpul unor percheziţii în Satu Mare

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii şi procurorii DIICOT Satu Mare au făcut trei percheziţii domiciliare, una în localitatea Bolda şi două în municipiul Satu Mare, la trei persoane, cu vârste de 58, 34, respectiv 32 de ani, bănuite de trafic de droguri de risc şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

În urma percheziţiilor, a fost descoperită o cultură outdoor, compusă din 11 plante în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 15 kilograme de masă verde şi au fost confiscate 800 de grame de muguri de cannabis, şapte telefoane mobile, două grindere, un cântar de precizie, o carabină de vânătoare, 13 cartuşe şi o dronă performantă, destinată supravegherii culturii.

Cele trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar ulterior faţă de două dintre ele, de 32 şi 34 de ani, a fost luată măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar faţă de cea de-a treia, de 58 de ani, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici