Video Cum îşi menţine silueta vicepremierul Marko Bela - VIDEO

După ce a ţinut un regim alimentar extrem de sever şi a reuşit să slăbească, vicepremierul Marko Bela este atent la ce mănîncă şi, o dată pe săptămână, "trece pe la bazin" şi înoată.

972 afișări

Vicepremierul Marko Bela a declarat pentru MEDIAFAX că, în opinia sa, sportul te ajută să-ţi păstrezi sănătatea, în timp regimul alimentar te ajută să slăbeşti.

"Sportul te ajută să-ţi păstrezi sănătatea, dar în ceea ce priveşte slăbirea te ajută regimul, după părerea mea. Eu am reuşit prin regim şi ceea ce am stabilit am respectat foarte sever, foarte disciplinat", a spus Marko Bela.

El a arătat că, în prezent, nu mai ţine un regim, dar încearcă să fie atent la ce mănâncă."Nu ţin un regim, dar, totuşi, încerc să fiu atent la ce mănânc", a adăugat Marko Bela.

Vicepremierul spune că face sport o dată pe săptămână. "În ultima vreme, o dată pe săptămână, mai trec pe la bazin, înot, dar n-aş putea să afirm că am reuşit sportul aşa cum aş fi vrut", a precizat Marko Bela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici