Cum vor arăta voucherele pentru cumpărarea de biciclete

Primăria Capitalei a dat comanda de tipărire a 5.000 de vouchere care vor fi date bucureştenilor înscrişi în programul "Biciclişti în Bucureşti", valoarea unui tichet fiind de 500 de lei. Mediafax a obţinut specimenul de voucher care va fi înmânat beneficiarilor în 14 zile.

1267 afișări
Imaginea articolului Cum vor arăta voucherele pentru cumpărarea de biciclete

Tichetul are culoarea albă, are desenat în partea stângă trei biciclete, pe centrul acestuia scrie "Voucher de Bicicletă" şi mai are menţionat codul tichetului, numele beneficiarului, CNP-ul acestuia şi valoarea - 500 de lei.

Pe verso sunt inscripţionate "Condiţiile de utilizare" ale voucherului, iar în partea de jos a acestuia vor fi notate data şi magazinul la care a fost utilizat tichetul.

Un voucher nu poate fi folosit decât pentru achiziţia unui singur produs sau a unor elemente secundare, precum cască de protecţie, pompă, cric şi altele.

Aşadar, nu pot fi folosite două vouchere pentru achiziţionarea aceluiaşi produs.

Primăria Capitalei a afişat lista celor 5.000 de beneficiari ai programului "Biciclişti în Bucureşti", voucherele urmând să fie livrate prin curier solicitanţilor, la adresa trecută în cererea de înscriere, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Municipalităţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici